DE KRACHTIGSTE ELEKTRISCHE QUADS

Eco Charger Quads zijn de enige volledig elektrische ATV’s met de KRACHT, het KOPPEL en het
VERMOGEN om de zwaarste uitdagingen aan te gaan.

LEVERBAAR VANAF JANUARI 2022

met Europees Conformiteitscertificaat (CoC)

De Lithium Pure is de eerste van onze ‘werkspecifieke’ quads. 2WD, 72 volt, plus flexibele hoge en lage versnellingen garanderen superieure prestaties met uitstekende trekcapaciteiten.

Deze elektrische quad heeft een maximale snelheid van 50 km/h, een bereik van 70 km en kan geladen worden via een gewoon stopcontact.

2WD
50 km/h
70 KM
72V

vanaf 17.995€

Excl. BTW

De Lithium Power is een compromisloos 4WD werkpaard. Grondige tests, gecontroleerde productie & hoogwaardige componenten, maken het tot een machine waar u volledig op kunt vertrouwen.

Deze elektrische quad heeft een maximale snelheid van 50 km/h, een bereik van 65 km en kan geladen worden via een gewoon stopcontact.

4WD
50 km/h
65 KM
72V

vanaf 23.995€

Excl. BTW

De Lithium Prestige is een compromisloos 4WD werkpaard. Grondige tests, gecontroleerde productie & hoogwaardige componenten, maken het tot een machine waar u volledig op kunt vertrouwen.

Deze elektrische quad heeft een maximale snelheid van 50 km/h, een bereik van 110 km en kan geladen worden via een gewoon stopcontact.

4WD
50 km/h
110 KM
72V

vanaf 26.995€

Excl. BTW

Blijf op de hoogte

Ontvang af en toe updates in je mailbox. We gaan je zeker niet overladen.

HET BESTE ‘FULL ELECTRIC’ QUAD WERKPAARD TER WERELD

Robuust, aanpasbaar en flexibel – een winnende combinatie.

Ontworpen om de zwaarste en meest veeleisende klussen aan te pakken, zijn Eco Charger Quads op dit moment hard aan het werk over de hele wereld.

Of het nu op de boerderij is, in de stallen, tussen de wijnranken, op politiepatrouille, bij de bewaking van een wildreservaat, bij het ploegen van sneeuw of bij het begeleiden van ‘eco-toeristische’ avonturen – onze E-ATVS zijn meer dan klaar voor de volgende uitdaging!

‘S WERELDS MEEST PRAKTISCHE ‘ZERO EMISSION’ QUAD

Zo goed als tot alles in staat.

Eco Charger Quads zijn ontworpen om volledig aanpasbaar en flexibel te zijn. 

Het zit in ons DNA.

Het iIntelligente ontwerp, de robuuste bouw, de lithium krachtbron, de stille werking, de enorme trekcapaciteit en het uitgebreid werkbereik maken van onze quads een betrouwbare werkkracht.

DE ‘VOLLEDIG ELEKTRISCHE’ QUAD MET DE BESTE ACTIERADIUS

De afstand afleggen met voldoende vermogen en uithoudingsvermogen om te blijven werken.

Eco Charger Quads zijn ontworpen om de capaciteit en actieradius te maximaliseren.

Eigenschappen zoals de nieuwste Lithium technologie, plus snelle intelligente statische & on-board opladen batterijconfiguratie zorgen ervoor dat onze E-ATVS de klus kunnen klaren!

'S WERELDS GROENSTE FULL ELECTRIC QUAD

Geïnspireerd door de natuur – gedreven door technologie Lithium krachtbron, regeneratief remmen en gemaakt om duurzame productie, recycling & hernieuwbare energie doelstellingen. Eco Charger Quads zijn toegewijd aan RACE TO ZERO We streven er ook naar om 100% van onze frames en onderdelen te recyclen aan het einde van de levensduur.

Veiligheid boven alles

Eco Charger Quads zijn ontworpen met het oog op de bescherming van de bestuurder – laag zwaartepunt, optionele ‘anti-roll bar’ en variabele snelheidsregeling, ingebouwde veiligheidsmodule plus unieke ‘regen’ functie zorgen voor maximale veiligheid, ongeacht de uit te voeren taak.

Contact opnemen

+32 492 06 25 48

op weekdagen van 10:00 – 19:00

Eco Charger Quads Belgium
info@ecochargerquads.be